Nisem modna mama in nikoli nisem ravno sledila modnim trendom. Moj stil oblačenja odraža mojo osebnost, oblečem pa vedno tisto v katerem se počutim udobno. Seveda na drugih občudujem trenutne IN modne kose in jih v trgovinah tudi poskušam zvleči nase, ampak hitro ugotovim, da vse pač ne gre name. Ravno iz tega razloga nikoli ne delim modnih objav, ker kavbojke in razvlečena majica, ki plahula preko, pač ni nek presežek, ki ga lahko ponudim svojim bralkam, baggy trenerka in denim majica pa je vsakodnevni outfit, ki spada k moji službi in je čisto preveč vsakdanja.

Outfit v nosečnosti pa veliko ženskam povzroča preglavice in zato bi rada z vami delila svoje čisto preproste in vsakdanje ter vam pokazala, da smo lahko lepe tudi, če nismo oblečene po zadnjem modnem trendu. V nosečnosti mi je pomembno le to, da je udobno in dovolj veliko, da me ne tišči vsak šiv, pa vseeno izgleda lepo. Ne maram pretesnih majic, trdega jeansa, najraje pa oblečem dolgo in široko jopico, ki jo zdaj  v hladnejših mesecih kombiniram z obveznim šalom.

 

Še posebej pomebni pa so čevlji, vsaj zame, ki imam tudi tokrat v nosečnosti težave z bolečimi nogami. Prisegam na all starke in to tiste najbolj ponošene in raztrgane, pa vendar se jih trenutno poskušam izogniti v velikem loku. Ob iskanju primerne obutve vedno naredim vsaj tri doktorate.

 

    Ortopedski? O samo to ne prosim, to bom nosila, ko bom babica, ni šans, da dam to nase.

Potem sem odkrila ARO SHOES in nisem mogla verjela, da so to čevlji, ki so dejansko udobni, brezšivni in olajšajo pritisk na stopala, kar pa zdaj res NUJNO POTREBUJEM.

 

 

Kdo pravi, da nosečnice ne moremo izgledati modno in se hkrati počutiti udobno.

Moram pa priznati, da sem jaz zaprisežena uporabnica “neudobnih” čevljev potrebovala nekaj časa, da sem se navadila na občutek hoje v novih čevljih in za trenutek sem že skoraj mislila, da to res ni zame. Ampak pazi to – ko jih enkrat vzljubiš jih ne želiš več sezuti.

 

Tokrat v jeansu za nosečnice in denim majici H&M, jopici iz Sportine in ara shoes čevlji.