Opazujem jo kako spi, jo že stotič pobožam po njenem majhnem obrazu ter jo poljubim za lahko noč. Tako majhna je, tako nebogljena in popolnoma odvisna od svoje mamice. Kljub temu pa raste s svetlobno hitrostjo in zavedam se, da bo prehitro ušla iz mojega objema. Vsak dan se nauči nekaj novega in težko dojemam, kako hitro beži čas. Vsak trenutek z njo si želim vtisniti globoko v spomin, želim si zapomniti občutek njenih nežnih ročic, občutek mokrih poljubčkov in občutek, ko se stisne k meni in začutim toplino njenega telesa.

Sprašujem se, če bom nekoč pozabila kakšen je vonj njene kože, kako diši zvečer, ko je okopana in v sveži pižami čaka nočno spanje. Si bom zapomnila njen opojni vonj po mleku?

Si bom zapomnila najina nočna dojenja, ko je noč samo najina, ko se v napol snu ob soju majhne lučke tesno stiskava ena k drugi?

Si bom zapomnila njen nasmeh, ki mi ga podari, ko me zjutraj zagleda?

Si bom zapomnila občutek, ko mi zaspi v naročju in se eno uro ne upam premakniti, samo da se v miru naspi?

Si bom zapomnila tudi grenke trenutke? Mučno uspavanje, krike ob izraščanju zobkov, nočno bujenje? Kakorkoli je naporno, čisto vse si želim vtisniti globoko v spomin.

Prav tako si želim zapomniti najino večerno rutino. Kopanje, masažo z oljem, crkljanje in pesmice, ki jih prepevam, medtem, ko jo previjam. Želim si, da bo vedno vedela in čutila, kako močno jo imam rada, kaj vse sem pripravljena narediti zanjo in da sem v njenem otroštvu naredila vse, kar sem zmogla, da bi bila srečna in zadovoljna. Upam, da bo vedela, da sem dala vse od sebe, tako za njen čustveni, kot fizični razvoj. Da sem po svojih najboljših močeh poskrbela za njeno nego in zdravje ter se vsak dan znova trudila, da se dobro počuti.

Vedno poudarjam, kako pomembno je prvo leto otrokovega življenja in ravno iz tega razloga se trudim, da ji v tem kratkem obdobju ponudim kar se le da kvalitetne izdelke in proizvode. Tako preudarno izbiram kozmetiko za njeno kožo in ji želim za življenje podariti pravo vstopnico.  Koža v obdobju pleničk mora biti ustrezno zaščitena in NI VSEENO, kakšno kremo uporabimo. Sama lahko iz svojih izkušenj povem, da sem odkrila tisto “tapravo”.

Vitaminsko, naravno, dobro vpojno, pa še NORO DOBRO DIŠI. Ampak res!

Babygal je prestal najin test, zato je z moje strani dobil etiketo PRIPOROČAM, pa še ideje za božična darila za prijateljice z majhnimi otročki sem dobila. Dve muhi na en mah torej.

Na njihovi spletni strani, lahko preberete več o izdelku in naročite BREZPLAČNI VZOREC, da kremo preizkusite tudi sami.

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem CBS d.o.o., ki je zastopnik za Babygal v Sloveniji.